Ceahlăul – Universitatea Craiova 2-1 / Nemţenii mai speră încă la salvare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceahlăul Piatra Neamţ a obţinut o victorie meritată în faţa Craiovei, după un gol izbăvitor marcat de Cebotaru în minutele de prelungire.

Fără Mark Wotte, suspendat, dar cu Eugen Trică pe banca tehnică, „Ştinţa" a deschis scorul la Piatra Neamţ în minutul 64 prin Mihai Costea. La câteva secunde de la intrarea pe teren, nemţeanul Ibrahim a egalat pentru echipa gazdă, în minutul 75.

Finalul partidei a fost unul de infarct. După o ratare incredibilă din faţa porţii a lui Crăciun, Craiova este pedepsită pe contraatac la faza imediat următoare de Cebotaru, al cărui şut este deviat în poartă de fundaşii oltenilor în al doilea minut de prelungiri. Rezultat nedrept pentru Craiova, dar meritat pentru Ceahlăul, care speră în continuare la salvarea de la retrogradare.

Moldovenii au urcat temporar până pe locul 17 în Liga I, cu 28 de puncte, la cinci lungimi de locul 14, ultimul care permite salvarea de la retrogradare. Craiova este pe locul 13, cu 33 de puncte, la patru puncte de locul 15, primul retrogradabil, ocupat de Pandurii Târgu Jiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite