Jo Jo Dan a avut capul mai tare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă finalul nu a avut desfăşurarea pe care şi-o dorise, Jo Jo Dan a bifat cea de-a 28 victorie la profesionism, după ce l-a învins la puncte pe americanul Stevie Forbes, în limitele categoriei semimijlocie,versiunea WBC. Meciul a fost întrerupt după 30 de secunde din repriza a şasea, când cei doi boxeri s-au ciocnit cap în cap.

Craniul românului a fost mai rezistent, iar arbitrii au oprit lupta după ce l-au văzut pe Forbes sângerând puternic deasupra arcadei stângi. „Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, dar eram sigur de victorie. Forbes a fost un adversar foarte dificil şi am făcut tot posibilul să câştig rundă cu rundă", a declarat Dan la finalul partidei în care arbitrii i-au acordat decizia cu 58-56.

Boxerul român speră să boxeze în viitorul apropiat împotriva lui Andre Berto, deţinătorul centurii mondiale WBC la categoria semimijlocie, însă va trebui să treacă mai întâi printr-un duel cu învingătorul dintre americanul Mike Jones şi mexicanul Jesus Soto. Dan este al treilea în ierarhia WBC la categoria sa, după Floyd Mayweather şi turcul Selcuk Aydin, în faţa căruia românul a pierdut după un meci controversat, anul trecut, la Istanbul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite