"Bancarii" continuă războiul cu Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul meci de campionat cu Jean Vlădoiu pe banca tehnică, FC Naţional a reuşit să termine la egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la UTA. Gazdele au acuzat, la final, faptul că

În primul meci de campionat cu Jean Vlădoiu pe banca tehnică, FC Naţional a reuşit să termine la egalitate, scor 1-1, pe terenul celor de la UTA. Gazdele au acuzat, la final, faptul că centralul Corpodean a acordat un penalty gratuit pentru arădeni, care au reuşit astfel să câştige un punct.
Schimbarea de antrenor pare să le prindă bine bucureştenilor care, după ce au ajuns în optimile Cupei României Timişoreana, au reuşit să plece neînvinşi de la Arad. "Bancarii" au deschis scorul în minutul 51, prin Cursaru, care a marcat, de la 15 metri, din foarfecă. Gazdele au egalat în minutul 86, prin Mara, care a bătut bine un penalty dictat de centralul Corpodean în urma unui fault al lui Mozacu la Simion. La final, antrenorul lui FC Naţional, Jean Vlădoiu, a acuzat arbitrajul, considerând că Sorin Corpodean a dezavantajat clar echipa sa. "Este viciere clară de rezultat! UTA nu a beneficiat de tradiţionalul 5 la sută din partea arbitrilor, ci de 75 la sută. În acest meci, arbitrii ne-au furat două puncte. Nici vorbă să fi fost lovitură de la 11 metri. A fost un cadou primit de la arbitri", a declarat Vlădoiu, care îl acuză pe Dragomir că doreşte retrogradarea bucureştenilor. "Având în vedere declaraţiile preşedintelui Iacov la adresa LPF, sunt convins că domnul Dumitru Dragomir nu doarme. Nu suntem în război cu UTA, nici cu o altă echipă, ci cu un întreg sistem", a mai punctat Vlădoiu. El a fost completat şi de preşedintele Constantin Iacov, care a ameninţat că va scoate echipa de pe teren dacă formaţia sa va mai fi dezavantajată. "Corpodean e un profesionist. Ce este pus să facă asta face. În loc să ne dea nouă lovitură de la 11 metri, le-a dat lor. Dar nu arbitrii sunt principalii vinovaţi, ci cei care conduc fotbalul românesc, pentru că peştele de la cap se-mpute", a declarat Iacov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite