VIDEO Stradă din jurul unui aeroport din SUA, „înghiţită” de spumă ignifugă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mare de spumă s-a revărsat dintr-un hangar al aeroportului Mineta din oraşul american Santa Clara, California, înghiţind o stradă adiacentă, relatează „Los Angeles Times”.

Pompierii ajunşi la faţa locului au declarat că spuma este eliberata în cazul declanşării sistemului anti-incendiu al aeroportului, fiind ignifugă. Sistemul din hangar a fost declanşat accidental.

Spuma s-a extins încet pe o stradă alăturată, iar forţele de ordine au pus cordoane de siguranţă şi au avertizat persoanele din zonă să nu intre în contact cu spuma, deoarece ar putea irita pielea.

Asta nu a oprit însă un localnic să treacă cu bicicleta prin spună, susţinând că poliţiştii i-au spus că spuma nu reprezintă un pericol la adresa sănătăţii.

WATCH: Snow in Santa Clara? Check out raw video of this bicyclist riding through the #FoamBlob: https://t.co/6meXEGdiNV pic.twitter.com/WcBWwu1IBB — NBC Bay Area (@nbcbayarea) November 18, 2016

Răspândirea spumei ignifuge a fost chiar transmisă în direct timp de mai multe ore pe YouTube şi reţelele de socializare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite