Viitorul va întâlni Vitesse Arnhem în turul II preliminar al Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vitesse
Vitesse

Viitorul Constanţa a trecut de primul tur preliminar al UEFA Europa League de Racing Union, din Luxemburg, după o victorie, 2-0, în deplasare şi doar un rezultat de egalitate, 0-0.

În următorul tur european, echipa "Regelui" va evolua cu Vitesse Arnhem. Primul meci este programat la Ovidiu, joia viitoare, iar returul va fi în Olanda pe 2 august.

Vitesse a terminat ediţia precedentă din Eredivise pe locul 6 şi a câştigat play-off-ul pentru ultimul loc de Europa League, din care au mai făcut parte FC Utrecht, ADO Den Haag şi Heerenveen. Echipa de pe GelreDome este condusă de rusul Leonid Slutsky, care a antrenat în trecut atât naţionala Rusiei, cât şi ŢSKA Moscova, dar şi în a doua ligă din Anglia pe Hull City.

Vitesse a reuşit să îşi păstreze cei mai importanţi jucători, golgheterii de anul trecut Tim Matavz (29 de ani) şi Bryan Linssen (27 de ani). Cei doi au înscris în total 33 de goluri în stagiunea trecută. În plus, datorită parteneriatul lui Chelsea, echipa din Arnhem l-a împrumutat în această vară pe portarul Eduardo. Ajuns la 35 de ani, fostul portar de la Sporting Braga şi Genoa, nu a bifat niciun minut în Premier League, însa a fost în lotul Portugaliei când a câştigat Campionatul European din 2016. Pe lângă Eduardo, noua echipă a lui Sarri l-a mai împrumutat în Olanda şi pe tânărul fundaş Clarke-Salter.

Cel mai valoros jucător din lotul galben-negrilor e cel mai bun marcator din sezonul trecut, Bryan Linssen, cotat la 4 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite