VIDEO O scenă de necrezut, filmată în direct: o grenadă a explodat la un meci de futsal din Iran. Care au fost urmările

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explozia obiectului aruncat pe parchet a zguduit sala
Explozia obiectului aruncat pe parchet a zguduit sala

Fotbalul în sală e un sport foarte popular în Iran, iar întrecerea internă se dispută în faţa unor tribune pline. Din păcate, uneori, galeriile comit gesturi care pun în pericol integritatea fizică a jucătorilor.

Iran a fost printre primele ţări din lume unde futsalul a trecut la nivel de profesionişti. Asta şi după ce echipa naţională s-a clasat pe locul 4 la Mondialul din 1992 şi a câştigat zece din cele 13 ediţii de până acum ale Cupei Asiei. De altfel, cel mai bun marcator din istoria futsalului la nivelul echipelor naţionale e un iranian: Vahid Shamsaei, cel care a adunat 189 de selecţii şi 390 de goluri în prima reprezentativă.

În aceste condiţii, e lesne de înţeles de ce întrecerea internă e foarte populară, majoritatea partidelor disputându-se în faţa unor tribune arhipline. Din păcate, incidentele sunt des întâlnite între galeriile echipelor adverse. Recent, un episod a pus în pericol chiar integritatea fizică a celor aflaţi pe teren.

În timpul unui meci, un grup de suporteri a aruncat pe teren cu o petardă care a explodat, precum o grenadă, rănindu-l pe portar. Imaginile de mai jos reflectă mai bine puterea exploziei care a zguduit sala:

Nu e pentru prima dată când un astfel de incident se petrece pe o arenă sportivă din Iran. În 2012, imaginile de mai jos din timpul meciului de fotbal dintre Sepahan şi Al-Ahli (Arabia Saudită) au făcut înconjurul lumii:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite