VIDEO Salvator bădăran: Maxim i-a înjurat pe fani după golul cu Armenia. Cum şi-a explicat ieşirea penibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Maxim. FOTO: David Muntean
Alex Maxim. FOTO: David Muntean

27.178 de spectatori au venit să vadă o naţională care a ajuns la acelaşi nivel cu Armenia. Şi, după ce au îndurat 90 de minute de calvar fotbalistic, au plecat de pe „Arena Naţională“, înjuraţi de Alex Maxim.

Imediat după ce a înscris în minutul 90+1 golul care a adus victoria României în faţa unui adversar în inferioritate numerică, Alex Maxim s-a bucurat, înjurând suporterii naţionalei.

Camerele de luat vederi au surprins exact momentul în care mijlocaşul legitimat la Mainz le-a transmis fanilor: „Tăceţi în p*** mea!“. Suporterii, nemulţumiţi de jocul dezamăgitor al României, începuseră cu huiduielile înainte ca Maxim să puncteze.

După meci, marcatorul tricolorilor a venit în faţa jurnaliştilor şi a încercat să-şi justifice ieşirea nervoasă.

Ce a spus?

„Reacţionăm şi noi pentru că sunt momente tensionate. Poate lumea te judecă înainte să vadă cât munceşti, cât te sacrifici. E uşor să vorbeşti din afară. Sunt momente când mai izbucneşti. Îmi pare rău dacă am jignit pe cineva. Mi-e greu să reproduc cuvintele pe care le-am auzit înainte să intru în teren. Nu pot spune că am dat o palmă, dar multora dintre noi le pasă, chiar dacă nu se vede asta“, a spus Maxim.

VEZI CE A FÂCUT MAXIM DUPÂ GOL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite