VIDEO După ce a răpus Barcelona, „Diavolul“ a dominat derby-ul Milanului. Ce a făcut Chivu şi ce s-a întâmplat pe „Giuseppe Meazza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
El-Sharaawy (nr. 92) a deschis scorul
El-Sharaawy (nr. 92) a deschis scorul

80.000 de suporteri au asistat la o confruntare spectaculoasă între Milan şi Inter în care, spre deosebire de partidele obişnuite din Serie A, s-a jucat deschis şi cu garda jos.

La patru zile după ce a trecut de Barcelona (2-0), în prima manşă din optimile Ligii Campionilor, Milan a dominat coşmarul CFR-ului, Inter. Deşi a fost, în mod evident, echipa mai bună, trupa pregătită de Allegri a trebuit să se mulţumească doar cu un punct. Asta deoarece un fundaş lent şi supraponderal, care n-are ce căuta la o grupare precum Milan, a comis-o pe final.

Ce s-a întâmplat?

„Diavolul“ a deschis scorul, meritat, în minutul 21, prin El-Sharaawy, care a finalizat o pasă excelentă primită de la Boateng. Milan a pasat mai bine, şi-a creat mai multe ocazii, însă n-a reuşit să tranşeze meciul, marcând al doilea gol. Acest lucru i-a costat pe elevii lui Allegri. 

În minutul 71, francezul Mexes, cel mai slab om al Milanului, a sărit total aiurea, pe sub balon, la centrarea japonezului Nagatomo, iar Schelotto a egalat cu o lovitură de cap la doar două minute de la intrarea sa pe teren.

Partida s-a încheiat 1-1. Milan ocupă locul 3 cu 45 de puncte, Inter e pe 5 cu 44 de puncte, iar Juventus e lider cu 58 de puncte.

Ce a făcut Chivu?

A început derby-ul pe bancă şi a fost ultima rezervă introdusă pe teren de Stramaccioni. Românul a intrat în minutul 77, atunci când l-a înlocuit pe Nagatomo.

VEZI GOLURILE MECIULUI INTER MILAN - AC MILAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite