VIDEO Man. United - Bayern 1-1: aroganţi şi risipitori, nemţii sunt favoriţi, dar au o mare problemă pentru retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bavarezii au dominat toate statisticile legate de jocul ofensiv, de la posesie (70% la 30%) până la cornere (6 la 3), însă s-au văzut conduşi din minutul 58. Au obţinut un egal, dar au şi suferit o pierdere importantă.

Oarecum în umbra confruntării Barcelona - Atletico Madrid, prima manşă a „dublei“ Manchester United - Bayern Munchen s-a încheiat cu un rezultat-surpriză. Aflată la finalul unui sezon extrem de slab şi fără vedeta Van Persie, accidentat, United era considerată o pradă uşoară pentru campioana Germaniei. 

Iar după cum s-a jucat în prima repriză, cu nemţii atacând în valuri, toată lumea se aştepta ca golul să pice, după pauză, în poarta lui De Gea. „Diavolii“ au dat însă lovitura în cel mai pur stil britanic: corner bătut de Rooney, cap Vidici şi cei peste 75.000 de spectatori erau în delir. Parcă prea sigură pe victorie, Bayern s-a trezit şi a pus piciorul pe acceleraţie. 

Răsplata a venit în minutul 67, atunci când la capătul unei faze prelungite de atac, Schweinsteiger a finalizat superb, fără nicio şansă pentru portarul lui United. Seara mijlocaşului neamţ s-a încheiat însă trist, Schweinsteiger văzând al doilea „galben“ şi apoi „roşu“ în minutul 90, el urmând să lipsească la returul de la 9 aprilie.

VEZI GOLURILE MECIULUI

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Barcelona - Atletico 1-1: au rezistat ca „Eroii de la Termopile“. Gol superb Diego, assist de senzaţie Iniesta

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite