VIDEO Lovitură pentru Hamilton. I-a luat foc motorul în calificări şi va începe cursa din Ungaria de pe ultima poziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorul monopostului condus de Lewis Hamilton a luat foc în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Ungariei. FOTO: EPA
Motorul monopostului condus de Lewis Hamilton a luat foc în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Ungariei. FOTO: EPA

Britanicul Lewis Hamilton, locul 2 în acest moment în clasamentul general al piloţilor din Formula 1, a primit o lovitură dură sâmbătă, într-o sesiune a calificărilor pentru Marele Premiu al Ungariei, după ce motorul monopostului Mercedes a luat foc.

Incidentul s-a petrecut în timp ce Hamilton efectua chiar primul său tur în sesiunea de calificări de sâmbătă. 

Potrivit primelor informaţii furnizate de cei de la Mercedes, motorul ar fi luat foc după o scurgere de ulei ale cărei cauze încă nu au fost elucidate. Pompierii prezenţi pe circuitul de la Hungaroring au intervenit prompt şi au stins incendiul.

Vezi aici imagini cu incidentul în care a fost implicat Lewis Hamilton

Hamilton, care e devansat doar cu 14 de puncte în clasamentul general de către coechipierul său de la Mercedes, germanul Nico Rosberg, va pleca duminică de pe locul 21, la finalul grilei de start. 

Totuşi, şi în etapa precedentă, în Germania, la Hockenheim, Hamilton n-a încheiat calificările, a plecat de pe poziţia 17 şi a încheiat pe locul 3! 

Duminică, la Hungaroring, din pole-position va pleca germanul Nico Rosberg, urmat de compatriotul său, Sebastian Vettel (Red Bull), şi de finlandezul Valtteri Bottas (Williams). 

Marele Premiu de la Hungaroring este cea de-a 11-a cursă din calendar (19 în total). 

Clasament piloţi Formula 1 (Top 3) după 10 etape: 

1. Nico Rosberg GERMANIA MERCEDES 190 de puncte

2. Lewis Hamilton MAREA BRITANICE MERCEDES 176 depuncte

3. Daniel Ricciardo AUSTRALIA RED BULL 106 puncte

VIDEO Felipe Massa a fost la un pas de moarte, după ce maşina lui s-a răsturnat în timpul Marelui Premiu al Germaniei

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite