VIDEO Deplasare de coşmar pentru Zenga în Iran: italianul s-a apropiat cu încă un pas de demitere după ce a păţit echipa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter Zenga
Walter Zenga

Al-Nasr Dubai s-a dezintegrat în Liga Campionilor Asiei, iar după doi ani în Emirate, fostul antrenor al Stelei ar cam trebui să-şi facă bagajele.

Patru înfrângeri în ultimele cinci etape de campionat. Locul 6 din 14 în prima ligă, la 15 puncte de lider. Eliminată din ambele cupe pe plan intern. Acesta e bilanţul lui Al-Nasr Dubai într-o stagiune în care şefii clubului sperau ca echipa antrenată de Walter Zenga să fie implicată în luptă pentru titlu. 

Parcursul mult sub aşteptări i-a îndemnat pe arabi să pregătească deja înlocuirea italianului din funcţie. Tocmai de aceea, de aproape o lună, la Al-Nasr a fost instalat Sven Goran Eriksson, el fiind numit director tehnic. S-a speculat că suedezul e în stand-by pentru o eventuală demitere a lui Zenga. Iar cum fostul tehnician al Stelei nu reuşeşte să redreseze corabia, sunt mari şanse ca el să fie înlocuit în următoarele zile.

Miercuri seara, Al-Nasr Dubai a mai bifat un eşec, de această dată, unul la scor! În primul meci din grupa C a Ligii Campionilor Asiei, elevii lui Zenga au fost învinşi cu 3-0, în deplasare, la Isfehan, de Sepahan (Iran). Perşii ar fi putut înscrie, lejer, şase goluri, însă portarul oaspeţilor şi ratările uriaşe au limitat proporţiile scorului.

VEZI GOLURILE MECIULUI SEPAHAN - AL-NASR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite