Veste uriaşă pentru Simona Halep. Poate deveni numărul 1 mondial în scurt timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va juca în optimile turneului de la Wuhan, unde este principala favorită, dar o veste uriaşă se conturează pentru jucătoarea noastră.

Zvonul conform căruia la finalul anului Serena Williams îşi poate anunţa retragerea din tenis au fost confirmate de antrenorul acesteia Patric Mouratoglou, într-o declaraţie pentru ESPN. 

"Serena şi-a dorit foarte mult să câştige la US Open şi este foarte dezamăgită din cauza faptului că a pierdut în semifinale (n.r. - 6-2, 4-6, 4-6 cu Roberta Vinci). După acest an în care a triumfat în trei turnee de Grand Slam şi a fost atât de aproape de câştigarea Marelui Şlem, se pune întrebarea dacă mai are motivaţie. Eu îi recomand să nu mai joace dacă motivaţia ei nu se află la cel mai ridicat nivel", a spus francezul.

În vârstă de 34 de ani, Serena Williams are 21 de titluri de Grand Slem, unul mai puţin decât Steffi Graf, care deţine recordul la acest capitol. 

Americanca este lider detaşat în clasamentul WTA, însă posibila ei retragere ei o va duce pe Simona Halep în fruntea ierarhiei, chiar dacă jucătoarea noastră nu a câştigat niciun Grand Slem în cariera ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite