Un portar din Elveţia a băut urină, crezând că e energizant. Fanii îi înlocuiseră băutura din spatele porţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul elveţian este zdruncinat de un caz incredibil, care-l are ca victimă pe portarul Reto Felder, ajuns în nefericita postură de a bea urina unor spectatori.

Totul s-a petrecut la un meci de liga treia, disputat între Baden şi Muri, scor 3-2, informează sportnews, citând presa elevţiană. Câţiva suporteri ai lui Baden i-au subtilizat acestuia sticla cu energizant pe care o ţinea în spatele porţii, au golit conţinutul , apoi au urinat în ea, după care au aşezat-o la loc. Felder era concentrat la meci şi n-a simţit nimic, pănă în momentul în care a vrut să se vitaminizeze. "A fost o mizerie primitivă făcută de fanii de la Baden!Când am luat o înghiţitură, am realizat că băutura era caldă, dar am crezut că a fost din cauza soarelui. La a doua gură, mi-am dat seama că ceva era în neregulă. Mai ales că auzeam şi chicoteli în spatele meu. <<Să iei SIDA, idiotule>>, a urlat un dement din spatele meu“, a povestit Felder, caruia i s-a făcut rău şi a vomitat după această scenă. 

Nu-i afectează sănătatea

 De altfel, pe fondul unei stări generale oribile, el comis un fault de penalty şi a încasat golul prin care gazdele au câştigat în minutul 90+3. Gestul fanilor s-ar putea lăsa cu sancţiuni drastice împotriva lui Baden, care e lider în clasament şi principala candidată la promovare. Cât despre portarul ghinionist, acesta a fost consultat de doctori, care l-au asigurat că din punct de vedere medical nu este un pericol faptul că a băut urină, decat dacă aceasta ar fi fost infectată. Trauma va rămâne însă probabil pe viaţă pentru goal-keeperul de 34 de ani. "Sunt dezgustat şi am un gust oribil în gură", a mărturisit el a doua zi după incident.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite