Un fost component al Generaţiei de Aur a divorţat, dar e nevoit să-şi întreţină în continuare nevasta cu bani frumoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Generaţia de Aur
Generaţia de Aur

Încă un membru important din Generaţia de Aur a divorţat, mărind numărul fosştilor mari fotbalişti care au ajuns în această situaţie.

După Stelea, Dan Petrescu, Belodedici, Selymes, Hagi, Ilie Dumitrescu, Balint şi Craioveanu, Dorinel Munteanu a divorţat şi el. Instanţa a admis cererea acestuia de divorţ şi a desfăcut căsătoria dintre fostul fotbalist şi Simona Munteanu, care şi-au spus adio după 26 de ani de mariaj. Fosta nevastă a lui Dorinel îşi va păstra numele de Munteanu şi va primi o prestaţie compensatorie importantă. 

Astfel, Dorinel Munteanu e obligat să plătească Simonei Munteanu o prestaţie compensatorie în cuantum de 1.500 euro lunar în situaţia în care acesta nu realizează nici un venit sau dacă realizează venituri inferioare sumei de 20.000 euro/lunar, 2.500 euro/lunar în situaţia în care pe viitor va realiza un venit lunar de peste 20.000 euro/lunar, 3.500 euro/lunar pentru un venit lunar de peste 30.000 euro/lunar, respectiv 4.500 euro/lunar pentru un venit mai mare de 50.000 euro/lunar, la care se adaugă suma de cel mult 2500 euro/lunar pentru cheltuielile curente din Germania (asigurare imobil, impozit, asigurare maşini, curent, apă, telefon)

dorinel
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite