Un antrenor din România îl critică pe Mourinho: „Nu a mai evoluat. A făcut din Manchester United o echipă de duzină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Edward Iordănescu a postat, marţi, un mesaj pe Facebook, în care l-a criticat pe mangerul grupării Manchester United, Jose Mourinho.

"L-am simpatizat pe Mourinho multă vreme, l-am şi studiat, am descoperit foarte multe lucruri interesante, în special în modul cum îşi organizează activitate şi în metodologia de lucru. E un antrenor extrem de important, nu-i poate luă nimeni această calitate, însă în ultimii ani mi se pare că nu a mai evoluat deloc. A rămas ancorat în nişte idei fixe, rigide. Iar ultima realizare este că a făcut din Manchester United o echipă de duzină. Cu o exprimare foarte modestă. Culmea că a <reuşit> acest lucru folosind câteva sute de milioane! Jucătorii par prinşi în nişte tipare fixe, din care nu ies, indiferent de economia jocului", a scris Iordănescu jr, pe Facebook.

Manchester United a învins, marţi, in extremis, pe Young Boys Berna, scor 1-0, în etapa a V-a a Grupei H a Ligii Campionilor. Fellaini a marcat în minutul 90+1 şi a adus formaţiei engleze calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite