Trupa de comando a lui Amatto Zaharia face spectacol sub soarele Antalyei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David, Yani, Timon, Amatto, Sanda şi Yamato Zaharia
David, Yani, Timon, Amatto, Sanda şi Yamato Zaharia

Pentru Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, vacanţa a venit odată cu terminarea cursurilor şcolare dar si al ultimului stagiu de pregatire al lotului federatiei.

Amatto Zaharia are patru băieţi, Timon, Yani, Yamato si David, cu vârste între 6 ani şi 31 de ani. Chiar dacă David s-a născut în Chicago, Statele Unite ale Americii, acesta are o relatie excelentă cu familia sa din România şi, la fel ca întotdeauna, anul acesta a venit acasă pentru a-şi petrece vacanta cu tatăl şi fraţii săi, plecand împreună într-un sejur în Antalya, unde se bucură de soare şi de condiţii excelente. Nu se ţin numai de distracţie ci o îmbină pe aceasta cu antrenamente de menţinere a formei fizice, sub privirile admirative ale turiştilor, care pot vedea zilnic o trupă de sportivi aparţinând aceleiaşi familii (Yamato si Yani sunt campioni de Kempo la categoriile lor de varsta, Timon are deja 7 medalii la înot, din care 6 de aur , el fiind sportiv legitimat la clubul de nataţie Aqua Sport din Bucureşti. Sanda Zaharia este prima campioana mondiala din istoria Kempo-ului din Romania.
În afara carierei strălucite din sport, Yamato Zaharia cochetează şi cu modelling-ul, el pozând de curând în ţinute aparţinând brandurilor Cacharel şi U S Polo Assn.

Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo, este maestru emerit al sportului si antrenor emerit, fiind distins cu Ordinul "Meritul Sportiv" de catre Preşedinţia României. Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite