Articol publicitar

Top 5 motive pentru care să pariezi online

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Chiar dacă nu au aceeaşi „vârstă“ ca cele offline, la agenţiile stradale, pariurile online au căpătat o amploare extraordinară în ultimii ani, devenind favoritele jucătorilor români.

Accesul uşor şi ieftin la internet, explozia pe care telefonia o înregistrează în ultimii ani, toate acestea au uşurat pătrunderea pariurilor online în viaţa jucătorilor români şi nu numai.

Am întrebat o serie de specialişti în domeniu pentru a afla de ce cred aceştia că pariurile online reprezintă alegerea cea mai bună atunci cand vine vorba de pariuri sportive în general. Iată ce ne-a declarat Tudor Popa, unul dintre cei mai cunoscuţi tipsteri la momentul actual din România, care a alcătuit, cu această ocazie, un Top 5 al motivelor pentru care pariorii trebuie să joace online.

advert
  • Uşurinţă şi accesibilitatea în pariere. Probabil principalul motiv pentru care pariorii serioşi aleg mediul online pentru a juca. Ce poate fi mai comod decât să stai în faţa laptopului sau în fotoliu relaxat, cu telefonul mobil în mână, să studiezi ce ponturi la pariuri oferă specialiştii pe internet şi să plasezi apoi lejer pariul dorit? E mult mai complicat, mai ales acum, în zilele acestea reci de iarnă, să te îmbraci, să ieşi în frig, în ploaie, să mergi până la agenţia stradală pentru a pune un bilet. Pentru ce atâta efort? Pariurile online sunt baza când vine vorba de uşurinţa în pariere. În plus, nu rişti să te mai şi vadă vecinii intrând sau ieşind din vreo agenţie de pariuri. Ştii şi tu că nu o să vadă asta cu ochi buni.
  • Plăteşti impozite şi taxe mai mici pe câştiguri. Casele offline opresc impozit la sursă. Asta o dată. În al doilea rand, casele offline îţi opresc din start 5% din miză la plasarea biletului. Plăteşti 100 de lei, să zicem, dar pe bilet miza este de 95 de lei. Nu prea e combinaţie asta. Apoi mai plăteşti 1% impozit pe fiecare câştig. La agenţiile de pariuri online plăteşti în cursul anului viitor impozit, iar acesta este în cuantum de doar 1% din valoarea retragerilor efective. Nu a câştigului obţinut. Este foarte important de realizat această diferenţă.
  • Pariurile Live. Un alt motiv foarte bun pentru care trebuie să alegi online-ul când vine vorba de pariuri. Pariorii profesionişti şi cei cu mare experienţă ştiu că la live se învârt sumele cele mai mari de bani. Şi şansele să dai lovitura sunt mai mari. Deşi unele case de pariuri stradale au în oferta lor pariuri live, nu se compară cu cea oferită de agenţiile online. Ca număr de meciuri, ca opţiuni de pariere, ca rapiditate, ca tot sunt net superioare casele online celor offline. Plasezi cu uşurinţă un pariu live de pe mobil, în loc să stai la coadă la ghişeu până se eliberează operatoarea să îţi plaseze pariul. La live este vorba de rapiditate. Unde mai pui că marea majoritate a caselor online serioase oferă pariorilor opţiunea de a vedea live meciurile cele mai importante. Atîta vreme cît ai o conexiune bună la net, vezi în timp real meciul, poţi analiza mai bine şansele de reuşită ale unui pariu. Acest avantaj al caselor de pariuri online este de necombătut.
  • Cashout. Una dintre cele mai tari opţiuni oferite exclusiv de casele de pariuri online este aceea de Cashout sau închidere pariu, cum mai este ea numită. Practic în orice moment poţi închide un pariu înainte de încheierea meciului sau meciurilor de pe biletul zilei la pariuri, astfel încasând profitul sau, după caz, diminuând pierderea. Nu ai aceasta opşiune la casele stradale, după cum lesne se poate intui.
  • Cotele mai mari înseamnă şanse mai bune de câştiguri însemnate. Casele de pariuri online au în medie cu 3-5% cotele mai mari decât cele stradale. Casele online operează cu marje mai mici, deoarece îşi permit acest "lux", având un numar mare de jucători, fiind multe dintre ele niste adevăraţi giganţi la nivel mondial. În plus, chiar dacă, să spunem, casele stradale ar oferi cote egale, oricum pierzi cei 5% din start, comisionul iniţial care îţi este oprit din miză. Aşa că nu faci nicio afacere.

Fireşte, aceste 5 motive nu sunt singurele, dar sunt, în opinia lui Tudor Popa, fondator al Superpont, cea mai mare comunitate de tipsteri şi pariori din România, specialistul pe care l-am consultat, cele mai importante şi cele mai evidente, usor de susţinut. Oricum ai alege, însă, să pariezi, ţine minte şi fă-o mereu responsabil, nu paria mai mult decât îţi permiţi să pierzi, nu mai mult de 10% din veniturile lunare. Şi în niciun caz să nu vezi pariurile şi jocurile de noroc în general drept surse de imbogăţire. Mult succes!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite