Toată Danemarca plânge de furie după victoria României: „Fetele lui Dracula ne-au umilit! Lăsaţi-vă de sportul ăsta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal feminin a României a obţinut o victorie fabuloasă în primul meci al turneului preolimpic, învingând Danemarca la ea acasă, cu 32-25.

Jucătoarele noastre, conduse de pe bancă de antrenorul suedez Thomas Ryde, au jucat fantastic şi nu au dat nicio şansă gazdelor, victoria fiind absolut logică şi meritată. Deznodământul partidei a creeat o furie de nedrescris în presa daneză, care a reacţionat virulent. cotidianul Ekstra Bladet, cel mai influent din Regat, a titrat: 

" Fetele lui Dracula ne-au dominat de la un capat la celalalt. Selectionerul spunea ca nu stie unde se afla echipa Danemarcei inaintea acestui turneu. Acum stie! Mai jos nu se poate. Totul a mers prost şi nimic nu a fost bine. România a fost mult peste Danemarca, olimpiada pare doar un vis pentru că jucătoarele din Estul Europei ne-au umilit", a mai scris ziarul danez, care a concluzionat: "Lăsaţi-vă de sportul ăsta!"

După rezultatele din prima zi, România e ca şi calificată la Jocurile Olimpice din 2016. Un succes, sâmbătă (ora 18.45, Digi Sport), cu Uruguay le va trimite pe fete la Rio de Janeiro. Ar fi a patra calificare a României la JO.

Fetele au compus un imn dedicat ţării. Versurile sunt emoţionante

A demolat Danemarca! Eliza Buceschi are o poveste unică în lume

*Româncele, nişte „fiare“: cum au speriat Danemarca şi ce ironie şi-a permis Cristina Neagu la final. Toate reacţiile

*Surpriză mare la turneul preolimpic de handbal: Franţa, învinsă pe teren propiu. Toate rezultatele înregistrate vineri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite