Telex din lumea sportului: Şumudică, „performanţă“ greu de egalat. Un jucător emblematic se reapucă de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Chiajnei a devenit „clientul“ fidel al Comisiei de Disciplină, în timp ce, în India, Super Liga mai atrage o vedetă care a ajuns la 38 de ani.

Şumi din suspendare în suspendare - Antrenorul Chiajnei se poate „mândri“ cu o „performanţă“ greu de egalat. Acum două etape, el le-a făcut gesturi obscene huliganilor din galeria Stelei, care l-au înjurat. A fost suspendat o etapă şi a urmărit remiza cu Viitorul (2-2) din tribune. Şumi nu s-a potolit însă şi a avut un comportament neadecvat şi în ultima rundă, motiv pentru care Comisia de Disciplină l-a mai suspendat o etapă şi i-a dat şi amendă de 5.670 de lei. De asemenea, Rapid a fost amendată cu 22.500 de lei din cauza incidentelor provocate de fanii echipei, la Craiova.

Nesta se reapucă de fotbal la 38 de ani - Fostul internaţional italian, Alessandro Nesta, e ultima vedetă care va evolua în Super Liga din India. Apărătorul de 38 de ani îşi agăţase ghetele în cui, acum un an, după ce a evoluat în Major League Soccer, la Montreal Impact. Nesta a fost convins să revină pe gazon de Marco Materazzi, cel care îndeplineşte funcţia de antrenor-jucător la FC Chennaiyin, lider în Super Ligă după zece runde. Nesta va sosi în India la 5 decembrie şi va juca la FC Chennaiyin, alături de francezii Silvestre (Ex-Inter, Arsenal, Man. United) şi Mendy (fost la PSG).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite