Telex din lumea fotbalului: Mititelu a pierdut tot, dar nu s-a predat. Imagini cu golul fabulos marcat de Chiricheş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul care a îngropat una dintre cele mai iubite grupări din România a început un proiect, făcând rost, la nivel declarativ, de un buget important.

Mititelu şi-a făcut echipă - Învins în toate procesele cu FRF, Adrian Mititelu porneşte Universitatea Craiova din liga a 4-a. Reunirea lotului va fi, luni, la ora 20.00, la baza de pregătire de lângă Aeroportul Craiova. Ovidiu Turcu va fi antrenor principal şi, dacă nu va avea alte oferte, Nicolo Napoli e dorit ca director tehnic. „Planul nostru e ca în trei ani să fim în Liga I. Am reuşit să obţin de undeva 250.000 de euro şi pot asigura bugetul echipei. Toate meciurile noastre vrem să le transmitem în direct pe internet. Am achiziţionat aparatura necesară“, a spus Mititelu pentru Radio Sport 1.

Românii au înscris pe bandă - Vlad Chiricheş a reuşit un gol de generic pentru Napoli în amicalul pe care italienii l-au câştigat cu amatorii de la Trento (7-0). Fundaşul român a punctat cu un şut trimis spre poartă din propria jumătate pentru 3-0! Tot în Italia, Ianis Hagi a izbutit „dubla“ pentru Fiorentina în victoria cu Trentino (11-0). În fine, Florin Andone a marcat şi el pentru Deportivo La Coruna în Spania în victoria cu echipa din liga a patra, Silva SD (5-0). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite