Steaua a pierdut jumătate de echipă: clubul a prezentat bilanţul unei situaţii de coşmar. Un titular, afară şase luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana n-a mai câştigat în Liga I de trei etape, a ajuns pe locul 4 în clasament şi tocmai a rămas fără „creierul“ echipei.

Criza cu care se confruntă trupa pregătită de Mirel Rădoi e cauzată, pe lângă problemele cu Armata, şi de situaţia fotbaliştilor indisponibili.

Înaintea partidei din etapa a 17-a cu FC Botoşani (duminică, ora 20.30), pagina de Facebook a roş-albaştrilor a prezentat lista accidentaţilor, iar cea mai gravă situaţie e cea a lui Kharja, mijlocaşul adus pe post de play-maker de Rădoi.

Ce au scris?

1. Rareş Enceanu - a suferit, în timpul partidei amicale Polonia U21 - România U21 (13 octombrie), o intindere de gradul I a ligamentului colateral intern drept. Acesta se află în perioada de reabilitare, timpul estimat de recuperare fiind de 30 de zile din momentul accidentării.

2. Jugurtha Hamroun - în timpul partidei cu Pandurii Târgu-Jiu (25 octombrie), a suferit o intindere de gradul I a muşchiului biceps femural stâng - cap scurt. Perioada de recuperare este de 21 de zile din momentul accidentării.

3. Muniru Sulley - a suferit, în timpul partidei cu CFR Cluj (1 noiembrie), o disjuncţie acromio-claviculara stânga de gradul III. Jucătorul se află în curs de investigaţii suplimentare, pentru a stabili conduita terapeutică optimă: conservatoare sau chirurgicală. Timpul de recuperare estimat în cazul jucătorului este de 30 de zile.

4. Paul Papp - a suferit, la meciul cu FCM Baia Mare (29 octombrie), o fractură de os zigomatic drept şi a fost operat, în cursul zilei de miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila“. Intervenţia chirurgicală a fost realizată de către Dr. Liliana Moraru şi Dr. Adrian Gabara, fiind încheiată cu succes. Procedeul chirurgical folosit în acest caz a fost reducerea fracturii şi osteosinteză cu mini-plăcuţă şi şuruburi de titan. Timpul estimat de reabilitare medicală este de o lună post-operator.

5. Houssine Kharja - a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior drept şi va lipsi de pe teren, conform previziunilor, 6 luni de zile post-operator.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite