Steaua va mai pierde un jucător şi nu e Chiricheş: Mihai Stoica a anunţat că roş-albaştrii au un fotbalist care nu mai poate fi ţinut în campionatul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adi Popa a fost cel mai bun om al Stelei cu Vardar, iar prestaţia sa de marţi seară vine după alte meciuri excelente făcute în sezonul trecut, dar şi la naţională. Paradoxal, un alt mijlocaş al Stelei e mai aproape de un transfer în străinătate.

Steaua a trecut cu 3-0 de Vardar Skopje, iar golurile de 1-0 şi de 3-0 au venit, în mare parte, datorită lui Adi Popa. La prima reuşită, Cristi Tănase a înscris într-o poartă părăsită de goalkeeper-ul oaspeţilor. N-a fost o reuşită spectaculoasă, însă a fost extrem de preţuită, în condiţiile în care „Dodel“ marchează rar.

După meci, managerul Stelei, Mihai Stoica, a dezvăluit că Tănase e foarte aproape să părăsească formaţia din Ghencea. „Dacă se pregăteşte ca până acum şi va juca la fel în continuare, va fi imposibil să-l mai ţinem pe Tănase. E foarte greu să-i iei mingea când e unu la unu cu adversar“, a spus Meme la Digi Sport.

Oficialul Stelei a făcut şi o radiografie a jocului: „Am avut foarte multe ocazii, am jucat foarte bine. Am luat o opţiune aproape decisivă pentru calificare. Aproape decisivă, fiindcă s-au văzut multe în fotbal. Nu a început nici măcar competiţia internă. Suntem mulţumiţi de atitudinea băieţilor şi de evoluţia lor, dar nu trebuie să tragem concluzii pripite. Trebuie să avem anduranţă, avem trei competiţii dificile în care suntem angrenaţi: Liga I, Cupa României şi Liga Campionilor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite