Steaua CSM EximBank, singura echipă neînvinsă în Liga Naţională de Baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi are un meci mai puţin disputat, Steaua CSM EximBank rămâne în continuare singura echipă neînvinsă din Liga Naţională de Baschet.

După etapa a şasea în Liga Naţională de Baschet Masculin, Steaua CSM EximBank rămâne în continuare neînvinsă. Roş-albaştrii au trecut de CSU Atlassib Sibiu, scor 78-65 şi ocupă în prezent locul al treilea în clasament, cu cinci victorii, având însă un meci mai puţin disputat faţă de CSU Asesoft Ploieşti şi BCM Piteşti, ambele cu un record de 5-1.  Sibiul nu s-a aflat niciodată la conducere în partida de la Bucureşti, în care steliştii au reuşit o prestaţie defensivă de excepţie, anulând principalele arme ale oaspeţilor. Slobodan Popovici, unul dintre cei mai buni jucători ai adversarilor a marcat doar patru puncte, înregistrând recorduri negative în acest sezon la puncte marcate şi eficienţă. LeVar Seals a fost ţinut sub media sa de puncte pe meci în acest sezon şi a avut doar indice 9 la eficienţă în timp ce centrul Cristopher Lee, deşi cel mai bun marcator al oaspeţilor, a fost sufocat sub panou, unde a avut procentaj sub 50 la sută şi a marcat şase dintre cele 14 puncte ale sale din afara semicercului, una dintre aruncări fiind extrem de norocoasă, cu panoul, "at the buzzer".
În ofensivă, Steaua CSM EximBank şi-a făcut jocul obişnuit, având un total de 15 pase decisive, faţă de doar 6 ale adversarilor. Patru jucători au marcat cel puţin 13 puncte, lideri fiind Pani Barac şi Travis Watson, cu câte 15 fiecare. Titus Nicoară a fost aproape de un double-double, cu 14 puncte şi 8 recuperări şi a avut cel mai mare indice al eficienţei, 21, în timp ce Terrell Everett a contribuit cu 13 puncte, patru recuperări şi patru pase decisive.
Bill Amis a dominat ambele panouri, fiind liderul echipei la recuperări, cu 11 reuşite la care a adăugat patru puncte. Ceilalţi marcatori ai Stelei au fost Goran Ikonic – 9, Adi Tudor – 4, Mihai Paul – 2, Ionuţ Drăguşin – 2. Antrenorul Niksa Bavcevic i-a folosit pe toti ce 12 jucatori, alaturi de Ionel Dodoc, intrant pe teren si pustii Ionut Berceanu si Andrei Iliescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite