Steaua CSM EximBank a cucerit Cupa Steaua la baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua CSM Eximbank s-a impus în ultima partidă din cadrul turneului Cupa Steaua, scor 92-63, cu BCM U Piteşti, cucerind competiţia ajunsă la ediţia a treia, care precede în mod tradiţional debutul sezonului oficial al roş-albaştrilor.

După o primă jumătate a meciului echilibrată, Steaua a început sfertul al treilea cu un parţial de 17-2 în primele cinci minute, care a decis definitiv soarta meciului. Roş-albaştrii au dominat autoritar partea a doua a jocului şi au condus la o diferenţă maximă de 36 de puncte, pentru ca apoi, pe final, antrenorul Niksa Bavcevic să-i trimită în teren şi pe tinerii jucători din lot.
Steaua a avut şase jucători, cu cel puţin zece puncte marcate, lider fiind Bill Amis, cu 16 puncte. Travis Watson a terminat cu un double-double 13 puncte şi 10 recuperări, la care a adăugat şi cinci intercepţii. Watson a reuşit faza meciului pentru Steaua, un slam-dunk peste adversarul direct, fiind şi faultat în momentul execuţiei, care a dus scorul la 36-34, punând capăt unui run de 9-0 al adversarilor.
A fost momentul în care steliştii au început să se distanţeze. Titus Nicoară a fost cel mai eficient jucător al Stelei (indice 22), cu 15 puncte, opt recuperări şi şase pase decisive, iar Barac, 15 puncte, Ikonic – 13 şi Everett- 10 au completat lista principalilor marcatori, conducătorul de joc american reuşind şi şase pase decisive.
Pentru Steaua au mai punctat Mihai Paul, 7 puncte, alături de cinci pase decisive şi Ionuţ Drăguşin, 3 puncte.
Într-o altă partidă disputată vineri seara, Steaua CSM EximBank a învins cu 85-80 pe vicecampioana Bulgariei, Lukoil Academic Sofia, în meciuul de debut de la Cupa Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite