Simona Halep îi suflă în ceafă celebrei Steffi Graf. Rezultatele ei îi aduc ascensiune în toate topurile WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep este noul număr 1 mondial şi va juca azi în finala turneului de la Beijing, unde o va întâlni pe Caroline Garcia.

Halep are şansa de a câştiga al doilea titlu al sezonului, tot de nivel Premier Mandatory, precum cel de la Madrid, dar şi un important bonus financiar. Simona va juca cu un premiu de 1.111.945 dolari pe masă, atât cât va primi câştigătoarea competiţiei de la Madrid. Pierzătoarea va lua doar jumătate din aceşti bani.

Oricum, Halep va lua şi un bonus important de la WTA pentru că a disputat toate turneele Premier Mandatory (Indian Wells, Miami, Madrid si Beijing) si a mers la 4 din cele 5 din categoria Premier 5 (Roma, Toronto, Cincinnati si Wuhan - a absentat doar la Dubai). Acesta va fi de 900.000 de dolari dacă termină anul pe locul 1 şi de 600.000 de dolari dacă îl termină pe 2.

Simona a luat până acum din tenis 19.195.715 dolari şi urcă constant în topul all -time al câştigurilor din WTA, forţând intrarea în Top 10 şi apropiindu-se vertiginos de celebra Steffi Graf.

ANALIZĂ Criteriile certe care arată că performanţa Simonei Halep este cu adevărat uriaşă

STATISTICĂ Cum repară Simona Halep ce strică politicienii din România

CLASAMENTUL CÂŞTIGURILOR ALL-TIME DIN TENIS PUBLICAT PE 2 OCTOMBRIE

cistiguri
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite