Simona Halep a plecat în China cu inima îndoită: "Mi-am dat cuvântul, trebuie să merg"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona este singura dintre primele trei jucătoare ale lumii care a ales să participe la Gunagzhou, Wuhan şi Beijing.

La plecarea spre China, Simona a declarat că are în continuare probleme medicale, că adaptarea la China nu e niciodată uşoară, dar că trebuie să-şi respecte promisiunea de a participa la aceste turnee.

„M-am înscris la aceste turnee după Wimbledon, când am pierdut multe meciuri, şi am zis să joc cât mai mult. N-am ştiut că o să merg atât de bine în America, mi-am dat cuvântul, m-am înscris şi trebuie să mă duc acum. Este dificil, merg un pic obosită, dar merg cu încredere şi simt jocul bine. Am încredere în jocul meu şi sper să fie bine şi acolo”, a afirmat Simona.

"În China este foarte diferit faţă de noi şi este greu să ne adaptăm. Încercăm să ne adaptăm cât de repede putem şi să jucăm cât de bine se poate, dar este o deplasare dificilă. Nu am vreun obiectiv, vreau doar să joc şi să mă simt bine pe teren, să joc un tenis bun, aşa cum am facut în America şi să fiu 100% cu piciorul, pentru că încă mai am dureri”, a mai spus Halep.

Simona joacă la Guangzhou (21-26 septembrie), Wuhan (27 septembrie - 3 octombrie) şi Beijing (3-11 octombrie)

"Nu am presiune, doar mă duc să joc, sunt binevenite nişte meciuri în plus pentru Singapore. Sper să joc bine la fiecare turneu şi să nu am presiune pe mine. M-am bucurat enorm că din nou pot să merg să joc acolo, a fost unul dintre obiectivele mele mari anul acesta, mi l-am realizat şi vreau să fac pregătirea bine pusă la punct pentru Singapore. Merg cu zâmbetul pe buze în China!”

 Despre probleme la copasă: „Nu este 100% refăcută, dar am făcut tratament şi acum mă simt mai bine, să vedem pe parcurs cum va fi. Se poate să şi forţez, se poate să îmi fi şi trecut, nu ştiu, nu am mai jucat meci oficial din America şi nu am cum să-mi dau seama acum, dar este ok”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite