Simona Halep la Madrid: românca a explicat eliminarea din turul I şi motivele pentru care se aştepta la acest eşec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep la Madrid
Simona Halep la Madrid

Simona Halep a suferit cea mai rapidă eliminare din 2015, în condiţiile în care, anul trecut, avansase până în finala turneului de la Madrid.

Simona Halep riscă o cădere de o treaptă în ierarhia mondială, după o înfrângere fără drept de apel cu Alize Cornet (Franţa, 28 WTA). 

La puţin timp după ce „Adevărul“ a subliniat momentele-cheie care au cauzat eşecul de la Madrid, Simona Halep a vorbit cu Digi Sport despre ce s-a întâmplat, duminică, dar şi despre partea pozitivă a acestei înfrângeri.

Simona Halep la Madrid. Ce a spus?

„Ea a jucat mai bine ca mine azi, n-am reuşit să-mi fac setul în primul set, la mingea de set. Se mai întâmplă. Din meciul acesta am multe de învăţat. Alize e o jucătoare bună, solidă, a scos toate mingile, a făcut puncte, a fost mai activă şi asta a făcut diferenţa. Sunt destul de bine acum, eram pregătită pentru un eşec, nu vreau să dramatizez, pentru că se întâmplă şi la alte jucătoare mai bune decât mine“, şi-a început Simona discursul.

Ea nu crede că înfrângerea de la Madrid ar trebui să o îngrijoreze în perspectiva participării la Roland Garros.

„Pe zgură mă simt bine întotdeauna, m-am antrenat bine zilele trecute, deci nu e o problemă că nu simt jocul. Încerc să o iau de la capăt, să fac lucrurile să fie bine, să gândesc pozitiv, pentru că am de ce. Le mulţumesc pentru susţinere fanilor, dar nu întotdeauna merge cum ne dorim“, a continuat ocupanta locului 2 în lume.

Halep a fost dezamăgită, totuşi, că n-a reuşit să aibă parcursul lung de anul trecut, la Madrid, atunci când a avansat până în finală.

„A fost greu să gestionez situaţia asta, îmi doream să repet rezultatul de anul trecut, cum am mai spus, dar m-am gândit prea mult la asta şi, de aceea, am fost un pic blocată mental. Probabil că e bine să învăţ multe din meciul acesta“, a declarat Simona.

Întrebată despre următorul pas, Halep a explicat: „Urmează turneul de la Roma, o pregătire mult mai puternică. Sunt gata să o iau de la capăt şi să mă gândesc la următorul turneu pozitiv“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite