Serena, însărcinată? Antrenorul liderului mondial a comentat zvonul şi a dezvăluit că Williams s-a izolat de restul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams va încheia 2015 pe locul 1 în ierarhia WTA, însă faptul că ea s-a retras de la turneele de la Beijing şi Singapore a dat naştere la o serie de speculaţii.

Iar cea mai mediatizată variantă a fost cea potrivit căreia sportiva de 34 de ani ar fi rămas însărcinată cu rapperul canadian, Drake.

Într-un interviu acordat pentru „Tennis Magazine“ şi preluat de Digi Sport şi de gsp.ro, antrenorul Serenei, Patrick Mouratoglou, a comentat acest zvon. „Dacă Serena e însărcinată? N-am întrebat-o! Dar am motive să cred că, dacă ar fi fost, mi-ar fi spus acest lucru“, a spus antrenorul francez.

El a dezvăluit că altele sunt problemele Serenei, care a suferit enorm după US Open, acolo unde a fost eliminată în semifinale, ratând şansa unificării titlurilor Grand Slam într-un an calendaristic.

„Serena a luat o pauză totală după US Open. În primul rând, ea a avut 15 zile în care a fost extrem de deprimată şi s-a închis în sine. N-a dorit să vadă pe nimeni. Apoi, ea a avut nevoie de timp pentru a-şi vindeca afecţiunea de la genunchi. Cartilajul de la ambii genunchi e foarte deteriorat, e o accidentare similară cu cea suferită de Nadal şi n-a vrut să facă aceeaşi greşeală ca el. N-a vrut să joace cu dureri şi după să lipsească un an. Serena şi-a reluat antrenamentele la începutul acestei săptămîni. Încercăm să facem antrenamentele în aşa fel încât să fie 100%“, a adăugat Mouratoglou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite