Se pregăteşte renaşterea Rapidului! De unde ar putea veni salvarea echipei giuleştene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
rapid foto mediafax

CSM Bucureşti, clubul finanţat de Primărie, îşi pregăteşte intrarea în fotbal şi principala opţiune este cumpărarea mărcii Rapidului.

Alin Petrache, preşedintele CSM Bucureşti, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că gruparea finanţată de Primărie îşi va mări raza de acţiune şi va finanţa şi fotbalul. În primă fază, se doreşte crearea unui centru de copii şi juniori şi apoi achiziţionarea mărcii Rapid. 

„Îmi doresc fotbal, ne dorim fotbal, pentru că este sportul-rege, care atrage spectatorii, un sport care în acest moment nu este bine văzut. Ceea ce vrem să facem este să creăm un centru puternic de copii şi juniori, Un centru care mai târziu va putea să continue cu o echipă de seniori de calitate, în stare să se bată cu primele cluburi ale României“.

Petrache a dezvăluit că CSM Bucureşti intenţionează să cumpere marca Rapidului, însă procedura e anevoiasă. „Rapid a intrat în insolvenţă, apoi în faliment şi am înţeles că va dura cel puţin un an până va fi evaluat brandul. D-aia spun că ne concentrăm, deocamdată, pe sportul de masă“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite