Reghecampf, încă un pas spre demitere: ce a făcut echipa sa în primul meci oficial din 2015 şi pe ce loc se află în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Hilal a început noul an în prima ligă saudită, aşa cum l-a încheiat pe precedentul: incapabilă de a învinge. Această situaţie face ca fostul tehnician al Stelei să aibă un viitor incert.

Laurenţiu Reghecampf le-a promis arabilor marea cu sarea, atunci când a preluat Al-Hilal în vara anului trecut. După o jumătate de an însă, românul aproape că a compromis toate obiectivele anunţate. A pierdut Liga Campionilor Asiei în faţa celor de la Western Sydney, iar şansele la titlu tind spre zero, după turul campionatului.

Miercuri, Al-Hilal a disputat, în deplasare, restanţa cu Al-Faisaly şi n-a obţinut decât o remiză: 2-2. Echipa lui Reghecampf a condus în două rânduri, în minutele 27 şi 79, însă de fiecare dată a fost egalată, ultima dată în minutul 90+3! La Al-Hilal, Mihai Pintilii a fost integralist.

După acest rezultat, Al-Hilal, fără victorie de trei etape în campionat, e pe locul 4 din 14 cu 25 de puncte. Lider e Al-Nassr Riad cu 34 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite