Rednic, mai întâi, erou, acum zero: „Puriul“ are şanse mari să fie demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Standard Liege a pornit ca din tun în play-off , pentru ca acum să ajungă ciuca bătăilor şi la un pas de a rata cupele europene.

Trei victorii şi o remiză a obţinut Standard Liege în primele patru runde din play-off-ul campionatului belgian, iar, la un moment dat, titlul părea un obiectiv realist. Erau vremurile în care Rednic, adus când Standard era mai aproape de retrogradare, era privit ca pe un erou. De la 20 aprilie însă, a început căderea.

Ce s-a întâmplat?

În următoarele patru jocuri din play-off, Standard a bifat o victorie, la limită, şi trei înfrângeri la scor: 1-4, 0-2 şi 2-4.

Ultimul eşec a venit, duminică, Standard fiind învinsă, acasă, de Club Brugge, scor 2-4. Meciul a început dezastruos pentru gazde, care au fost conduse, la pauză, cu 0-3! Totuşi, au existat speranţe pentru o revenire spectaculoasă, după ce, în minutul 61, tabela arăta 2-3. Victor Vazquez a „ucis“ însă meciul, când a punctat în minutul 71, stabilind scorul final.

Ţucudean a fost introdus de „Puriul“, în minutul 51, în timp ce Adrian Cristea n-a fost în lot.

Rezultatul a lăsat Standard pe locul 5 din 6 cu 38 de puncte. Mai sunt două etape de disputat, iar dacă Rednic nu va termina măcar pe locul 4 – e la un punct distanţă acum -, atunci Standard va rata şi participarea în cupele europene, iar, probabil, românul va fi schimbat din funcţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite