Mircea Rednic, afară de la Standard Liège! Prima reacţie a „Puriului“ după ce a aflat că e înlocuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic îşi încheie colaborarea cu Standard Liège, în ciuda că a avut un sezon bun şi duminică a reuşit calificarea în play-off-ul Europa League.

UPDATE Prima reacţie a lui Rednic după înlocuirea sa: „M-am ridicat de la masă după cinci minute, pentru ca am înţeles că preşedintele nu vrea să-mi extindă contractul. Nu a fost o problemă financiară, nici măcar n-am avut timp să discutăm despre aşa ceva. Sunt foarte dezamăgit, voiam să rămân. E decizia preşedintelui. O iau ca pe o lipsă de respect după tot ce am făcut aici. Voi face mâine o conferinţă de presă“, a declarat „Puriul“ potrivit sport.ro.

UPDATE Rednic va fi înlocuit de Guy Luzon, fost selecţioner al naţionalei de tineret a Israelului.

Mircea Rednic nu va mai avea o prelungire a contractului cu Standard Liège, notează sport.ro. Preşedintele clubului, Roland Duchâtelet, va anunţa oficial despărţirea de tehnicianul român în cazul unei conferinţe de presă în cursul zilei de luni. 

În ciuda faptului că Standard Liège a avut un debut de sezon deficitar, „Puriul“ a redresat situaţia echipei şi a salvat echipa din Jupiler League. Cel mai recent meci, disputat cu Gent duminică şi încheiat cu 7-0, i-a adus calificarea în Europa. O variantă posibilă pentru preluarea băncii tehnice este René Girard, campion în sezonul trecut cu Montpellier. În acest context, „Rednic“ ar putea reveni în primul eşalon românesc, Dinamo fiind interesată de serviciile sale. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite