Reacţia Simonei Halep despre pauza medicală luată de Elise Mertens în finala turneului de la Doha: „E treaba ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a comentat la Digisport pe seama eventualului ”truc” făcut de Mertens, dar nu a dat vina pe adversara ei pentru eşecul din finala de la Doha.

”Nu pot să judec un astfel de moment şi nici să dau vina pe aşa ceva. Dacă a făcut-o fără niciun motiv, e treaba ei. Eu trebuia să stau concentrată. Nici nu mă gândesc la acest lucru. Mă gândesc doar că la final am fost obosită şi nu am mai avut benzină”, a spus Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Jucătoarea română de tenis a fost învinsă de belgianca Elise Mertens cu 3-6, 6-4, 6-3, sâmbătă, în finala turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 916.131 dolari.

La 2-1 în setul secund, Elise Mertens a cerut un timp de odihnă medical, pentru probleme la spate, a mers la vestiare, iar partida a fost întreruptă aproximativ 8. Gestul sportivei din Belgia a stârnit un val de reacţii negative în legatură cu o potenţială simulare, mai ales că, la reluare, Mertens şi-a fructificat serviciul şi a egalat la 2, pentru ca apoi să egaleze la seturi şi să câştige meciul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite