Răzvan Lucescu vrea un român la Xanthi. Antrenorul mizează pe ofensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu a fost prezentat ca antrenor principal al echipei greceşti Skoda Xanthi, locul 11 în campionat şi a înecput deja munca la noua sa formaţie.

"Am semnat miercuri, apoi am participat la antrenamente, am vorbit cu jucătorii, însă nu mă implic deloc, pentru că sâmbătă au meci şi nu pot să intervin eu să fac vreo modificare, pentru că nu este timp. Obiectivul este să facem o treabă bună, echipa a început campionatul ceva mai prost, este între locurile 11 şi 13 (n.n. 5 puncte), dar trebuie să ne luptăm pentru prima jumătate a clasamentului şi să fim în primele 6. Nu-mi este uşor cu acest campionat început, timpul este foarte scurt, pentru că primele discuţii le-am avut vineri, iar sâmbătă am fugit în Grecia şi am cerut 24 de ore de gândire, apoi am acceptat", a spus Lucescu la Digisport. 

Ajutat de Kapetanos

Tot el a precizat: "Nu cunosc mulţi dintre jucătorii de aici, dar Kapetanos mi-a făcut o analiză corectă asupra situaţiei, asupra grupului. El este un jucător profesionist şi serios. Sunt un tip norocos, am avut şansa ca la trei zile să am o ofertă pe care să o accept". 

"Îmi place foarte mult jocul ofensiv, dar atenţie, echipa trebuie să fie echilibrată"

Lucescu se gândeşte deja şi la primul transfer, intenţionând să-l aducă la Xanthi pe Costin Lazăr. Acesta este liber de contract după despărţiurea de PAOK Salonic, unde a jucat în ultimii trei ani.

Lazar
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite