Răzvan Lucescu trăieşte, astăzi, o zi crucială pentru cariera sa: A primit o veste excelentă, înainte de un meci mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Grecia, tehnicianul de 49 de ani e aproape de o performanţă formidabilă: primul titlu adus pentru PAOK Salonic din 1983 încoace.

Răzvan Lucescu a format o echipă redutabilă în Grecia, însă o parte din munca sa s-a dus pea pa sâmbetei, atunci când un descreierat a cauzat nedisputarea derby-ului cu Olympiakos.

Drept urmare, PAOK Salonic a fost pedepsită drastic: a pierdut meciul cu 0-3 la masa verde şi a rămas şi fără trei puncte în clasament. În plus, echipa a fost înştiinţată că va fi obligată să joace două partide acasă, fără spectatori.

Oficialii clubului au făcut apel la aceste decizii şi au primit o veste bună, astăzi, înaintea marelui meci cu liderul AEK Atena.

PAOK a primit înapoi cele trei puncte pierdute în clasament şi va juca, astăzi, cu fanii în tribune în derby-ul cu AEK Atena. Singura sancţiune care a rămas în picioare e cea legată de pierderea derby-ului cu Olympiakos la masa verde.

Astfel, în acest moment, aşa arată podiumul în Grecia, cu precizarea că AEK Atena şi PAOK Salonic au câte un meci mai puţin, adică confruntarea din această seară, de la ora 19.30:

1. AEK Atena 54 de puncte

2. Olympiakos 53p

3. PAOK Salonic 52p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite