Răzvan Burleanu e categoric: „A venit vremea să luăm decizii dure“. Preşedintele FRF arată cu degetul spre cluburile susţinute din bani publici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu se află într-o dispută aprinsă cu grupările din Liga I care contestă folosirea unui jucător sub 21 de ani.

"I-am vazut pe cei de la Ligă venind cu un document de la European Professional Football League. Ei încearca sa argumenteze ca regula este ilegala si discriminatorie. Nu incalca nicio lege si e vorba de discriminare pozitiva. Degeaba se investeste in Academii si Scoli de fotbal daca nu ai piete de desfacere. Unde sa joace copiii astia. Credeti ca daca nu venim cu un plan pe termen lung, 20-25 de ani, putem sa crestem?

Au venit si cu o solutie de mijloc. Echipele sa fie obligate sa aplice aceasta regula doar in Cupa Ligii. Nu am fost de acord, a venit vremea sa luam decizii dure.

Tot referitor la aceasta regula a acestui jucator sub 21 de ani am ramas uimit sa vad cine se opune ideii: Chiajna, Medias, CSMS Iasi, Pandurii Targu Jiu, cluburi sustinute din bani publici. La acestea se adauga CFR, club aflat in insolventa si Steaua. Vedeti ca tocmai cluburile care se bazeaza pe banii privati sustin aceasta idee - Dinamo, FC Botosani", a spus Razvan Burleanu, ieri după Comitetul Executiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite