Rădoi, călcat în picioare de un fost stelist: „Bă, n-ai BAC-ul şi ai lăsat România fără echipă în Europa!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi (foto: Mediafax)
Mirel Rădoi (foto: Mediafax)

Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 echipa norvegiană Rosenborg, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, dar a ratat calificarea în grupele competiţiei ca urmare a eşecului înregistrat în partida tur, 0-3.

Fostul fundaş Adrian Matei, care a jucat la Steaua între 1997 şi 1999, a lansat un atac dur la adresa lui Mirel Rădoi. 

„Bă, băiatule, rezultatele tale au lăsat România fără echipă în Europa.  Nu ai luat BAC-ul, nu ai carnet de antrenor şi nici Licenţă PRO şi antrenezi cea mai titrată echipă din România. S-a văzut ce rezultate a avut în Europa şi în campionat. Vine şi zice că îl atacă lumea şi că el e corect, dar el antrenează echipa deşi este director sportiv. Totul este o minciună”, a spus Matei la Sport.ro. 

Joi, la Trondheim, golul a fost marcat de Adrian Popa, în minutul 53.

Rosenborg: Hansen - Midtsjo, Bjordal, Eyjolfsson, Svensson - Jensen, Selnæs (Vilhjálmsson '29), Konradsen - Helland, Soderlund, Mikkelsen. Antrenor: Kare Ingebrigtsen.

Steaua: Niţă - Alcenat (Papp '46), Varela, Toşca, Guilherme - Filip (Enceanu '75), Sulley - Popa, Stanciu, Chipciu - Iancu (Tade '46). Antrenor: Massimo Pedrazzini.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Scoţia, cu Bobby Madden la centru. Arbitri asistenţi au fost Graham Chambers şi Douglas Ross, iar rezervă John Beaton. În sezonul trecut, Steaua a evoluat în grupa J a Ligii Europa, pe care a încheiat-o pe locul 3, ratând calificarea în 16-imi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite