Putin, dat ca exemplu în lupta cu coronavirusul: Ce se întâmplă în Rusia în această perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă are o populaţie de peste 144 de milioane de oameni şi a înregistrat până acum aproape 28.000 de cazuri, în Rusia au murit doar 232 de indivizi de COVID-19.

România a înregistrat până la această oră 327 de decese, deşi, comparativ cu alte ţări, numărul cazurilor confirmate de coronavirus e relativ mic, de doar 7.216. 

Prin comparaţie, sunt multe ţări care au mai puţine decese la un număr mai mare de bolnavi. În această categorie intră, spre exemplu, Japonia (178 de morţi), Chile (94) şi Rusia (232). Potrivit Digi Sport, fostul fotbalist spaniol, Albert Riera (37 de ani), cel care s-a stabilit la Moscova după retragere, a explicat ce se întâmplă în Rusia în această perioadă de criză.

Ce a spus Alber Riera?

*E o mână de fier aici, se pune foarte mult accent pe prevenţie. Sunt de părere că se descurcă foarte bine şi că e totul extrem de controlat.

*Nici măcar nu se vorbeşte despre fotbal în Rusia. Centrele de antrenament, stadioanele sunt sigilate de poliţie, nici nu se poate intra. Nici nu se pune problema să se reia prea devreme campionatul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite