Prima declaraţie a Simonei Halep, după calificarea în optimi la Indian Wells. Cui a ţinut să mulţumească românca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a făcut un meci consistent în turul al treilea al turneului de la Indian Wells, în care a trecut de rusoaica Ekaterina Makarova.

Partida s-a terminat după o oră şi cinci minute, iar Halep nu i-a dat nicio şansă adversarei sale, pe care a dominat-o la toate capitolele, ridicând scorul întâlnirilor directe la 3-1 în favoarea ei. 

Halep a avut însă un adversar destul de dificil în jocul cu Makarova şi acela a fost vântul care a influenţat adesea traiectoria mingiilor. La final, Simona Halep a ţinut să mulţumească atât publicului, cât şi antrenorului Darren Cahill pentru această victorie. 

"Mă simt bine şi sunt bucuroasă că am câştigat. Am jucat inteligent. Meciul nu a fost deloc uşor, mai ales că am avut de înfruntat acel vânt puternic. Vreau să mulţumesc publicului din tribune, cât şi lui Darren Cahill, care mi-a dat nişte sfaturi foarte bune. Anul acesta au fost momente când nu l-am avut alături de mine, iar acest lucru a contat", a spus Simona după terminarea partidei.

În optimile de finală, Simona Halep va juca împotriva cehoaicei Barbora Strycova, locul 39 WTA. Scorul întâlnirilor directe cu aceasta este 1-1.

CTP, după victoria Simonei Halep: "Nu mă mai tem de nimeni, nici măcar de Serena"

Mică, nervoasă, divorţată. Citeşte AICI totul despre adversara Simonei Halep din optimile de finală de la Indian Wells

Darren Cahill a sfătuit-o pe Simona Halep. Ce i-a spus australianul elevei sale

Simona Halep şi-a dezvăluit obiectivul pentru următorii doi ani: "Va fi foarte greu să-l îndeplinesc!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite