Platini l-a primit pe Burleanu la UEFA. "În 8 ani vom fi în Top 10"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de 29 de ani al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a discutat la Nyon cu şeful UEFA şi a făcut o promisune îndrăzneaţă în privinţa echipei naţionale.

Cu ocazia acestei întâlniri, Burleanu a acordat un interviu site-ului UEFA, în care a explicat că doreşte să aplice la FRF modelul federaţiei europene. "Vreau să iniţiez un nou mod de a gândi şi de a realiza proiecte în ce priveşte dezvoltarea fotbalului românesc folosind modelul UEFA. Cred cu tărie că acest model reprezintă o adevărată inspiraţie şi un punct de referinţă pentru organizaţiile sportive atât la nivel european, cât şi la nivel mondial", a declarat preşedintele FRF pentru sursa citată.

El a precizat că obiectivul său la conducerea FRF este de a duce România pe locul 10 în lume în următorii opt ani. "Funcţia de preşedinte vine cu o mulţime de responsbilităţi şi, când eşti tânăr, nu îţi doreşti ca numele tău să fie asociat cu un eşec. Nu e doar un vis, ci şi un obiectiv, ca România să ajungă în următorii opt ani în top 10 la nivel internaţional. Poate că va fi dificil, dar avem ambiţie şi vom fi proactivi, în special în relaţia cu UEFA", a spus noul preşedinte al FRF.

În vreme ce Burleanu era la Nyon, Gică Hagi lansa în România un atac extrem de dur la adresa noului preşedinte al FRF. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite