Petrolul-Vikingur 3-0 / Cosmin Contra: “Am fost net superiori lui Vikingur. Mergem în Feroe să câştigăm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra e sigur de calificarea echipei sale în turul trei preliminar al Europa League
Cosmin Contra e sigur de calificarea echipei sale în turul trei preliminar al Europa League

Antrenorul Cosmin Contra a declarat la finalul partidei Petrolul-Vikingur că este mulţumit de rezultatul obţinut de elevii săi, felicitându-i pe câţiva dintre ei pentru prestaţia contra feroezilor.

Cosmin Contra: "M-a interesat acest meci, pentru că a fost o bună partidă de pregătire. Pot să mă declar mulţumit de a doua repriză, îi felicit pe băieţi. În prima parte nu am fost foarte concentraţi, dar la pauză le-am explicat ce trebuie să îmbunătăţească.

Nu poţi să joci foarte bine împotriva unei echipe care s-a apărat cu nouă jucători. Am luat o opţiune seriosă pentru calificare. Suntem o echipă net superioară lui Vikingur, vom merge în Feroe să câştigăm, pentru că vrem să aducem puncte României. Băieţii trebuie să lase emoţiile deoparte, vrem să arătăm că merităm să ajungem cât mai departe în Europa League.

Gicu Grozav a avut o schimbare radicală de atitudine şi asta s-a văzut în teren, Gicu e pe un drum bun. Eu sper să fie anul lui, sper s-o ţină tot aşa, dar asta depinde doar de el. Grozav va fi un câştig pentru echipa naţională dacă va continua aşa.

Pablo de Lucas e un jucător complet, dar trebuie să se adapteze în România, e un câştig pentru echipa noastră.
Îl aşteptăm şi pe Jeremy Bokila să revină, el e inclus pe lista UEFA. Mai aşteptăm un atacat la echipă, în cel mai scurt timp vom anunţa numele său", a declarat Contra la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite