Nu se tem de Halep. Cehoaicele au venit în România pentru meciul de FED Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de Fed Cup a României va întâlni Cehia în Grupa I Mondială a competiţiei, partida urmând a se juca pe 6 şi 7 februarie.

Echipa Cehiei, a cărei principală jucătoare este Petra Kvitova, numărul 9 mondial, a ajuns la Cluj, unde se va juca partida. De altfel, Petra Kvitova a fost singura care a vorbit. Ea a recunoscut valoarea echipei noastre, dar crede că Cehia are în continuare prima şansă, chiar şi după revenirea Simonei Halep. Mai degrabă publicul român este cel care ar putea să le pună probleme mari deţinătoarelor trofeului.

"Revenirea Simonei nu e o problemă pentru noi. Ea este o jucătoare bună şi ştiu că România, alături de ea, este o echipă puternică. Cred că este minunat că joacă. Mai cred că publicul român va fi un adversar periculos pentru noi, dar ştim cum să jucăm în alte ţări şi cred că vom da totul, ca întotdeauna. Am câştigat 4 titluri în 5 ani, cred că întotdeauna trebuie să te gândeşti la obiectivul cel mai mare", a spus Kvitova la sosirea în ţară, pentru Dolce Sport.

Din echipa Cehiei mai fac parte Karolina Pliskova, locul 12 WTA, Barbora Strycova, locul 41 WTA, şi Denisa Allertova, 59 WTA.

Echipa României este formată din Simona Halep, locul 3 WTA, Monica Niculescu, locul 47 WTA, Andreea Mitu, locul 104 WTA şi Raluca Olaru. 

 Partida dintre România şi Cehia va fi transmisă în România de Dolce Sport 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite