Noi detalii de la nunta Serenei Williams. Evenimentul a avut o temă care a stârnit valuri pe internet, iar invitaţii au primit câte un cadou special din partea mirilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena şi Alexis
Serena şi Alexis

Serena Williams s-a măritat ieri cu tatăl copilului ei, afaceristul american de origine armeană Alexis Ohanian, pe care l-a cunoscut acum doi ani.

Evenimentul a avut loc la New Orleans, în prezenţa a 250 de invitaţi aleşi cu grijă de cei doi miri, dar care au fost nevoiţi să îşi lase telefoanele acasă pentru a nu distribui fotografii din interior. 

Fostul număr 1 WTA a avut o ţinută excentrică, după cum am dezvăluit AICI, însă nu acesta a fost singurul moment controversat. Tema nunţii "Frumoasa şi Bestia" a stârnit valuri de rumoare pe internet, răutăcioşii grăbindu-se să întrebe ce rol a avut Serena în această combinaţie.

Invitaţii s-au simţit foarte bine şi fiecare dintre ei a primit câte un cadou la plecare. Serena a oferit fiecărui oaspete câte o replică în miniatură  a unui trofeu de Grand Slam cucerit de ea.

Americanca are în palmares 23 de turnee de Grand Slam, ultimul cucerit chiar anul acesta la Australian Open, unde era însărcinată în două luni.

FOTO Sora Serenei Williams a publicat o poză de la nuntă, încălcând regulile impuse de miri

lyndrea serena williams
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite