Năstase pune presiune pe Halep: „Ar cam trebui să câştige turneul de la Shenzhen“. Cum vede priorităţile Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider mondial a analizat programul pe care Halep şi-a stabilit până la Australian Open, primul Grand Slam al anului, şi a explicat ce e mai important în acest moment pentru cariera Simonei.

Halep va juca, joi, în sferturile turneului de la Shenzhen şi, în premieră, o televiziune din România va transmite meciul ei în această competiţie.

Până acum, Simona n-a reuşit să înceapă anul cu un turneu câştigat. Ilie Năstase spune că acest trend ar trebui să se schimbe în China. „Nu cred că Simona şi-a propus, la început de an, să câştige la Shenzhen. Dar la cum arată turneul şi la ce jucătoare au mai rămas, Halep trebuie să câştige. E un turneu de antrenament, dar e bine să ai o competiţie ca aceasta de pregătire pentru Australian Open“, a afirmat „Nasty“ la Digi Sport.

Fostul mare jucător de tenis e de părere că prioritatea numărul 1 pentru Halep ar trebui să fie câştigarea unui Grand Slam.

„Cu cât câştigă un Grand Slam mai repede, cu atât mai bine. E mai important să te impui într-un turneu de Mare Şlem, decât să ajungi numărul unu în clasamentul mondial“, a adăugat Năstase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite