Mourinho a izbucnit, „vulcanul“ Real a erupt: portughezul şi-a atacat şi şi-a jignit jucătorii, după luni întregi de tăcere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho l-a desfiinţat pe Pepe
Mourinho l-a desfiinţat pe Pepe

Tehnicianul se pregăteşte de plecare de la Madrid şi, cu siguranţă, nu va lăsa niciun prieten la echipa pe care a preluat-o în 2010.

După luni şi luni de tensiuni şi conflicte care au „fiert“ echipa şi, cu siguranţă, au contribuit la rezultatele mult sub aşteptări în campionat, dar şi la eliminarea din Liga Campionilor, „vulcanul“ Real Madrid a erupt.

Jose Mourinho a lansat un atac virulent la adresa fotbaliştilor, principalele sale ţinte fiind Pepe şi Casillas.

Ce a spus?

„Pepe e frustrat. Problema lui se numeşte Varane. Nu trebuie să fii un geniu ca să-ţi dai seama de asta. Nu e uşor pentru un bărbat de 31 de ani să fie zdrobit de un copil de 19 ani, care e fantastic. Iar eu am avut curajul să-l joc. E simplu. Viaţa lui Pepe s-a schimbat, era titular indiscutabil, iar acum viitorul Realului e reprezentat de Sergio Ramos şi de Raphael Varane“, şi-a început tirada „The Special One“, citat de gsp.ro.

Portughezul, care va ajunge, foarte probabil, la Chelsea, a lămurit şi decizia sa de a-l retrograda pe bancă pe goalkeeper-ul legendar al Realul, Iker Casillas, care era căpitanul echipei.

„Mie îmi place mai mult Diego Lopez decât Casillas. E simplu. Nu e o decizie personală. Îmi place un portar care are joc bun de picior, domină spaţiul aerian, şi e un fenomen între buturi. Şi Casillas poate spune că preferă un anumit stil de antrenor, Del Bosque, Pellegrini. Aşa şi eu am profilul meu de portar. La fel şi cu Nacho, joacă pentru că îmi place mult, a evoluat enorm în utima vreme. E de viitor“, a continuat „Mou“.

„Săgeţi“ spre Iniesta şi Barcelona

Tehnicianul „galacticilor“ a comentat şi o afirmaţie a lui Andres Iniesta, mijlocaşul Barcelonei, care s-a arătat surprins că portarul Casillas nu mai e titular la Real.

„Iniesta poate să creadă ce vrea, dar vreau să-i reamintesc de faptul că, la Barca, atunci când nu joacă Messi echipa e atât de diferită, încât s-a întîmplat ce s-a întâmplat în semifinalele Ligii. Mesajul meu e clar. Eu sunt antrenorul, pentru asta m-au adus. Un antrenor are printre atribuţii şi alegerea titularilor. Nu dau cu banul ca să fac echipa, mă bazez pe discuţii, analize, şedinţe video, studii de ore şi ore“, a încheiat Mourinho.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite