Moment important pentru practicanţii de darts: se acordă titlul pe plan intern şi se stabileşte componenţa naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Darts organizează finala campionatului naţional, ediţia 2016/2017. Ultimul act din competiţia internă se va disputa la Cluj, în Iulius Mall, în perioada 27 iunie – 1 iulie.

Cei mai buni 48 de jucători de la masculin şi 16 jucătoare de la feminin îşi vor întrece forţele pentru cel mai râvnit trofeu intern. 

Adrian Frim, campion naţional de trei ori consecutiv, îşi va apăra titlul în propriul oraş, în vreme ce, la feminin, Doriana Epuran se va duela pentru a-şi menţine titlul cucerit sezonul trecut. Competiţia de la Cluj are şi o altă miză importantă, întrucât pe baza rezultatelor din cadrul acesteia va fi alcătuită echipa naţională de darts. 

Intrarea pentru spectatori este liberă, iar toţi clujenii şi nu numai sunt aşteptaţi, zilnic, începând cu ora 12:00, să urmărească unul dintre cele mai spectaculoase sporturi din ţara noastră şi să-i vadă pe cei care au cucerit primul trofeu internaţional de darts din istoria României, Mediterranean Cup 2017.

Despre Federaţia Română de Darts

Federaţia Română de Darts a fost înfiinţată în anul 2008 şi a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive şi recunoaşterea ca federaţie naţională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaţionale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 şi urmează ca ţara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatului Mondial, după ce Federaţia Română de Darts a câştigat licitiaţia pentru organizarea acestei competiţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite