Mititelu s-a răzgândit în privinţa fuziunii dintre FCU Craiova şi CSU Craiova: „Rotarule, ia-ţi tălpăşiţa din oraş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul defunctei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu,  părea să fi ajuns la sentimente mai bune în privinţa relaţiilor cu patronii clubului prim-divizionar CS Universitatea Craiova.

El a susţinut în ultimele zile că este dispus să negocieze fuziunea dintre cele două echipe, dar acum s-a răzgândit din nou, în stilu-i caracteristic. Mititelu le-a promis craiovenilor că va înscrie din nou echipa în competiţii, cel mai probabil în Liga a IV-a.

“Preambul - Timp de circa trei săptămâni am acceptat să intru în jocul lui Rotaru, patronul de drept al CSU şi unul din principalii artizani alaturi de Sandu Mircea, Lia Olguţa Vasilescu şi Pavel Badea ai acestei grupări. Am aflat cu această ocazie, că dupa ce au distrus UNIVERSITATEA CRAIOVA mişeleşte, vor să le cumpăr clubul şi implicit cu această ocazie, să-mi cumpăr şi dreptul de a putea face fotbal în Craiova, de a mi se debloca afacerile şi de a putea să trăiesc în linişte. În ultimele mele două postări legate de o eventuală fuziune am vrut să se demonstreze un lucru: CSU este urâtă de marea majoritate a suporterilor Universităţii Craiova şi că nu eu sunt cel care a creat acest sentiment, ci aceia care au distrus UNIVERSITATEA CRAIOVA. Au trecut 2 ani de când această echipă joacă fotbal în competiţiile fotbalistice din Romania, cheltuindu-se pentru proslăvirea ei multe milioane de euro şi cu toate astea, cu exceptia a 1-2 meciuri, tribunele au fost goale. De asemenea, am vrut să arăt şi faptul că eu sau oricine altcineva ar deţine brandul FC UNIVERSITATEA CRAIOVA şi ar accepta un asemenea demers, tot nu ar reuşi să îi convingă pe cea mai mare parte din suporterii UNIVERSITĂŢII CRAIOVA să accepte o asemenea asociere. Această vehemenţă împotriva propunerii, venită chiar de la mine m-a facut extrem de fericit şi de încrezator că, indiferent prin câte greutăţi am trecut şi poate vom mai trece, spiritul UNIVERSITĂŢII CRAIOVA a rămas extrem de puternic în conştiinţa suporterilor. În ceea ce-l priveşte pe Mihai Rotaru şi brigada lui îi transmit următoarele: NU ÎMI ESTE TEAMĂ DE TINE ! NICI DE ÎMPUŞCĂTURILE TALE SAU CELELALTE NECAZURI PE CARE MI LE-AI FĂCUT SAU PE CARE TE LAUZI CĂ O SĂ MI LE FACI ÎN VIITOR! (ai grijă că ai cam mulţi de împuşcat pentru a obţine brandul UNIVERSITATEA CRAIOVA). Te sfătuiesc ca încă de dimineaţă, cât încă mai ai timp, să hotărăşti desfiinţarea, tu însuţi, a CSU şi să îţi iei tălpăşiţa din oraş. Ajunge câte pagube materiale şi morale ai facut. O să revin în cel mai scurt timp cu detalii cutremurătoare!”, a notat Mititelu pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite