Mititelu delirează după ce Universitatea Craiova a intrat în faliment: ce crede că va realiza Ştiinţa cu el patron

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

A distrus cea mai iubită echipă din provincie, a intrat în război cu toată lumea, iar acum prima reacţie a lui Mititelu după drama de azi e una demnă de un om nebun.

Tribunalul Braşov a oficializat falimentul Universităţii Craiova, echipă care, oricum, s-a retras, de curând, din Liga a II-a, din cauza lipsei banilor. În loc să recunoască, în ceasul al 12-lea, că nu mai are bani pentru a ţine o echipă de fotbal, ca de obicei, Adrian Mititelu a dat vina pe alţii pentru greşelile sale.

Ce a spus?

„Nu văd cum nu nu se poate accepta acest plan de reorganizare. Mâine (n.r. – joi) depunem recurs la Curtea de Apel Braşov. Nu pot să cred că un judecător a respins un plan de reorganizare aprobat de toţi creditorii. E o decizie care nu are acoperire legală. Vrem să înfiinţăm o nouă echipă, iar din sezonul viitor să intrăm în Liga a 2-a. FRF are interesul să ne accepte, pentru că din cauza ei a intrat această echipă în faliment. Dacă Universitatea intră în faliment, clubul va fi radiat. Dacă înfiinţăm o altă entitate sportivă, probabil, intrăm în Liga a 2-a. Interesul celor de la FRF e ca paguba pentru noi să fie cât mai mică“, a declarat Mititelu la sport.ro.

Conducătorul Ştiinţei a încheiat, făcând o afirmaţie halucinantă: „O să vedeţi că echipa asta va ajunge campioană a României cu mine patron“.

CITEŞTE ŞI:

*Reacţii dure după ce Universitatea Craiova a intrat în faliment. Balaci: „Lumea o să-l ia pe Mititelu la pietroaie“

*Universitatea Craiova în faliment: cea mai iubită echipă din provincie se va vinde pe bucăţi. Ce va fi scos la licitaţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite