Mihai Stoica, arătat cu degetul pentru eşecul de la Amsterdam: „Ajax a fost văzut de un om care n-are şcoală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Un fost stelist a pus înfrângerea din partida tur pe seama faptului că roş-albaştrii au neglijat un capitol important: „descifrarea jocului adversarului“.

Valeriu Răchită a explicat motivele pentru care formaţia din Ghencea a fost învinsă pe „Amsterdam ArenA“, în urma cu o săptămână. În viziunea sa, faptul că Laurenţiu Reghecampf n-a văzut de la faţa jocului niciun meci al olandezilor a fost o mare greşeală. 

La ultima partidă a batavilor, înaintea confruntării cu Steaua, „Reghe“ l-a trimis pe managerul Mihai Stoica în Olanda, iar acesta a fost pe stadion când Ajax a remizat, scor 1-1, cu Roda Kerkade.

„Poate că Reghecampf a vrut să studieze Ajax doar de pe casetă, numai că la şcoala de antrenori există şi un capitol important: descifrarea jocului adversarului. Dacă trimiţi la meci un om care nu are şcoală, nu ai mari şanse. Ştiu, la fotbal toţi se pricep, dar acum depinde pentru ce a fost trimis acel om la Amsterdam. Poate i-a cerut să studieze atmosfera de pe stadion. În locul lui Reghecampf, zburam imediat să văd ultimul meci al lui Ajax. Spre deosebire de noi, olandezii s-au comportat profesionist. Au avut om care a urmărit toate jocurile Stelei din Antalya“, a spus Valeriu Răchită la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite