Matei Georgescu a câştigat cea de a cincea ediţie a Argeş Cup Dr. Oetker

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matei Georgescu a câştigat cea de a cincea ediţie a Argeş Cup Dr. Oetker, după ce l-a învins în finală, scor 6-4, 5-7, 6-4, pe Radu Macovei.

Proba feminină a  competiţiei disputată la Tenis Club Curtea de Argeş a fost câştigată de Carmen Roxana Manu, care a învins-o în finală, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Alexandra Diana Braga. Perechea Radu Florin Macovei/Dragoş Petre Popeanga a câştigat Argeş Cup Dr. Oetker, după ce a învins, scor 4-6, 6-3, 10-3, dublul Edoardo Bottino/Riccardo Tavilla (ambii Italia). Perechea Raluca Maria Floca Oprea/Carmen Roxana Manu a câştigat competiţia, după ce învins scor 6-1, 6-1, dublul Ilinca Dalina Amariei/Isabela Ioana Dima. Premierea a fost efectuată de Alex Schuster, reprezentantul Dr. Oetker.
“De la an, Curtea de Argeş se bucură de o participare valoroasă şi numerică a participanţilor. Ne bucură că şi anul acesta am avut meciuri viu disputate la Dr. Oetker Argeş Cup. Este o ediţie la care românii s-au impus, lucru ce ne arată că la nivel de juniori avem un tenis bun. Dorim să mulţumim Dr. Oetker şi celorlalţi sponsori. Anii viitori sperăm să modernizăm în continuare baza. Acum urmează să găzduim aici şasea ediţie a European Summer Cup“, a declarat Gheorghe Borţan, directorul general al Tenis Club din Curtea de Argeş.
“Sunt fericită că am reuşit să trec de momentele grele de la început şi am reuşită să câştig. Felicit organizatorii pentru condiţiile excelente găsite aici”, a declarat Roxana Manu
“Este primul meu turneu câştigat. La început nu mă aşteptam să câştig, dar pe parcurs am început să am speranţe. Publicul a fost de partea mea, a fost şi familia mea la meci. Este cel mai bun moment din cariera mea de până acum. Tenis Club din Curtea de Argeş este o bază frumoasă, iar organizarea a fost ireproşabilă”, a declarat Matei Georgescu.

image

Argeş Cup Dr. Oetker turneu rezervat juniorilor, băieţi şi fete, cu vârsta de până la 16 ani, se află la cea de-a cincea ediţie şi face parte din calendarul Tennis Europe. Pe  site-ul oficial al turneului: www.astenisclub.ro/argescup si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc ştiri şi informaţii. Partenerul oficial al Argeş Cup a fost Dr. Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeş si Federaţia Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competiţional al Tennis Europe Junior Tour. Ediţia 2016 s-a bucurat de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeş Expres si Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului a fost SCG – Smart Corporation Group.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite